top of page

MENTORPROGRAM

180 DAGAR FÖR FRAMGÅNG

5O8A1396kopiera.jpeg
5O8A1558kopiera_edited.png
Ida L & S Editerad.jpg

180 dagar för framgång

Har du en stor dröm och en hög ambition? Vårt 180-dagars Mentorprogram är en riktig transformationsresa för framgång. Här får du hjälp att ta ett helhetsgrepp på din tillvaro - för när målen är stora så måste alla delar i livet fungera tillsammans. 

Grundmodulerna är desamma som i 90-dagarsprogrammet, men i mentorprogrammet går vi på djupet på ett helt annat sätt. Du får hjälp att reflektera på ett djupare plan och förankra dina drömmar i dina värderingar, din livsfilosofi och dina prioriteringar.

Mentorprogrammet erbjuder också möjlighet till individuell anpassning av fokus och upplägg. Programmet nedan är en grund som vi kan förfina utifrån dina behov.

DET HÄR ÄR FÖR DIG SOM:

Vet att NU är det dags att börja skapa den riktigt stora, långsiktiga framgången. Kanske är du på väg in i en större roll på jobbet eller på väg in i ett helt nytt jobb.

NU VILL DU....

...maximera dina möjligheter att lyckas...

...GENOM ATT...

utveckla dig själv som person till den du behöver vara för din nya nivå!

DESSUTOM...

...vill du lyfta hela dina tillvaro. Njuta mer av livet och känna att du börjar förverkliga dig själv på alla plan.

Känner du igen dig?

Då har du kommit rätt!

Välkommen!

Bild 2024-05-27 kl. 14_edited.jpg

Resultatet

Efter 180 dagar med en helhjärtad satsning från din sida så har du:
- Förankrat dina mål och drömmar i dina värderingar, din livsfilosofi och dina prioriteringar
 
- Konkreta, mätbara framsteg mot dina kort- och långsiktiga mål. 
- Ett superstarkt, vinnande mindset för framgång (tankar, bilder, känslor) och kunskap om hur du fortsätter att utveckla det
- Kunskap om dina superpowers och hur du använder dem för att förverkliga dina mål
- Se och ta tillvara möjligheter där andra ser hinder
- Ökad stresstålighet och verktyg för hållbar framgång
- En ny och djupt förankrad bild av dig själv, dina möjligheter och vad du faktiskt vill uppnå

Klas /Göteborg

"Ida är en mycket lyhörd och positiv coach. Med hjälp av olika verktyg så har vi tillsammans gett mig värdefull insikt i mina drivkrafter, mål och värderingar.
 
Det är en glädje att nu ha Ida på axeln och jag kan varmt rekommendera henne till alla som är intresserade av en kreativ samtalspartner med viljan att skapa ditt bästa jag."

Jannika, Los Angeles

"Med kloka, eftertänksamma frågor och ett aktivt lyssnande, skapar Ida välstrukturerade samtal som för diskussionen framåt på ett metodiskt och naturligt sätt.
 
Under våra samtalstillfällen tydliggjorde hon insikter jag kanske redan hade, men inte lyckats formulera tidigare på egen hand. 

 

Med Ida som stöd, får man inte bara en möjlighet att reflektera över ens egna mål, prioriteringar och inre drivkrafter, men även verktygen till att ta nästa steg för att förverkliga dem."
5O8A1269kopiera.jpeg

Hur går det till?

Programmets upplägg

Programmet bygger på det bästa av mental träning och coaching.

 

15 individuella mentorsamtal kombineras med 12 moduler av videomaterial med fördjupningar och reflektionsövningar.

I mentorsamtalen får du hjälp att gå på djupet i de olika modulerna, att fokusera på dina mål, ta dig förbi hinder, se nya perspektiv och förstås massor med pepp och inspiration.

Modulerna har olika fokus - t.ex. "Vinnande mindset",  "Begränsande övertygelser", "Framgångsrika vanor". Du får tillgång till en ny modul varannan måndag.

Till varje modul finns en digital workbook med övningar och reflektionsuppgifter.

Varje morgon under programmet kommer ett kort morgon-pepp-mail till din inbox, med något att tänka på under dagen eller veckan.

Mentorsamtal

15 samtal à 60 min

Mentorsamtalen hjälper dig att integrera och tillämpa verktygen i varje modul. Ställ frågor, be om sparring, bollplank, bli utmanad att tänka nytt, längre och större. Coachingsamtalen är de riktiga guldkornen i programmet.

Vi ses på videosamtal, telefon eller här på gården, utifrån vad som passar dig.

Videolektioner

Nya videos till varje modul

Med  varje modul kommer två korta videos som beskriver modeller, metodik och verktyg. De guidar dig vidare till din digitala workbook där du fortsätter med övningar på samma tema.

Till varje modul finns fördjupningsmaterial i form av t.ex. ljudspår med inspiration, meditationer eller reflektioner

Morgonpepp

Varje morgon

Digital Workbook

Reflektioner och övningar

Till varje modul laddar du ned ett nytt avsnitt i din digitala workbook. Där hittar du övningar och reflektioner som hjälper dig vidare.

Ett kort, inspirerande mail landar i din inbox varje morgon och hjälper dig att hålla fokus på dina mål.

Djurmöten

En möjlighet om du vill

För dig som vill kan djurmöten ingå som en del i dina coachingsamtal, på video eller här på gården. 

Läs mer här

Mental träning för framgång

Elitidrottare har länge vetat att det som skiljer en bra idrottare från den som vinner OS-medaljen till stor del handlar om mindset. Våra tankar och känslor har en enorm betydelse för vilket resultat vi uppnår. Att hantera tävlingsnerver och nervositet är bara en liten del av detta. Lika viktigt är att ha kunskap om vilka tankemönster och invanda "sanningar" som du bär omkring på och hur de påverkar vad du tror är möjligt i ditt liv och i olika situationer.

I vårt program "90 dagar för framgång" får du verktygen och teknikerna för att skapa ett vinnande mindset, så att du når den framgång som du vill ha i ditt liv.

Några exempel på mental träning i programmet

Hur bra kan du bli?

Även om du spontant svarar "hur bra som helst" på den frågan så är det inte säkert att ditt undermedvetna håller med. Vi bär med oss övertygelser från liten ålder om vad som är möjligt för oss, baserat på de intryck du fick av din omgivning som barn. I det här programmet får du hjälp att identifiera och släppa gamla "sanningar" som håller dig tillbaka

Dina mentala filter

Har du sett videoklippet där du uppmanas att fokusera på bollen i en basketmatch? De flesta av oss missar människan utklädd till gorilla som plötsligt springer in på planen, eftersom all vår hjärnkapacitet går åt till att följa bollen. Vad du väljer att fokusera på i ditt liv och i olika situationer är helt avgörande för dina resultat. I programmet får du verktyg att arbeta med detta.

Bilden av dig själv

Framgång börjar med att du ser dig själv som en framgångsrik person. Din bild av dig själv som riktigt lyckad behöver vara kristallklar i ditt sinne. I programmet får du skapa och etablera den bilden av dig själv, inombords - så att det också är det du utstrålar till din omgivning.

Och mycket mer....

Varje modul innehåller verktyg och tekniker för att träna ditt mindset på det område som modulen handlar om. När du gått igenom hela programmet har du lagt en solid grund för ett vinnande mindset.

De 12 modulerna

Programmet innehåller en modul per vecka. Varje modul har ett eget fokus, och du får tillgång till en ny modul varje vecka i kursportalen. 

01

Mentorprogrammets moduler har även fördjupningar på
varje område.

Framgång och dina drömmar

Definiera din dröm och dina mål. Bli superklar över vad framgång är för dig. Vad är det du söker? Vem är du i din dröm, när du är ditt allra bästa jag?

02

Mål och Plan

Omvandla dina drömmar till långsiktiga mål och till mål för dessa 90 dagar. Skapa en plan för hur du ska nå dit och börja gå framåt! Lär dig identifiera dina framgångsfaktorer och risker. Hur hantera distraktioner och personer som uttrycker tvivel? 

03

360-gradersperspektivet på framgång

Vi tittar på din tillvaro ur olika perspektiv som karriär, hälsa, familj m.m. Vilka områden i ditt liv behöver stärkas för att du ska lyckas? Och vilka inspirationskällor behöver du? Behöver du mer kunskap på något område?

04

Ett vinnande mindset

Bygg ett framgångsrikt och vinnande mindset som hjälper dig att ta tillvara möjligheter och komma runt hinder och motgångar. Praktiska övningar med samma typ av mental träning som elitidrottare och topp-presterande chefer och specialister världen över använder.

05

Släpp alla begränsningar

Hjälp att identifiera vilka tankar och känslor som begränsar vad du kan uppnå. Vilka rädslor håller dig tillbaka? Och vad är istället vinnande tankar och känslor?

06

Framgångsrika vanor

Vilka vanor behöver du släppa för att bli riktigt framgångsrik? Vilka nya vanor behöver du skapa? Här får du verktygen för att förändra inrutade vanor och skapa nya.

07

Tillit och Tacksamhet

På vilket sätt hjälper tillit och tacksamhet dig till framgång? Vi går igenom grunderna och verktygen.

08

Självkänsla och Självvärde

Lyft din självbild och din självkänsla till en riktigt framgångsrik nivå. Gå på djupet och identifiera gamla sanningar om dig själv som kanske aldrig varit sanna. Hitta essensen av ditt framgångsrika jag.

09

Framgångsteamet

Vilka människor omkring dig inspireras du av? I vilka miljöer mår du och presterar du som bäst? Vi går igenom vikten av en inspirerande omgivning, både i form av människor och fysiska miljöer.

10

Din framgångsstory

Få insikt om hur din inre berättelse om ditt liv ser ut. Hjälp att formulera om din inre berättelse utifrån de starka punkterna och skapa grunden för ditt framgångsrika jag.

11

Hållbar framgång

Hur skapar du hållbar framgång? Inventering av vad som ger energi och vad som tar energi. Verktyg för stresshantering och hur du fyller på med energi.

12

Expandera

Nu är det dags att förankra dina framgångar och titta framåt. Vad är nu möjligt, vad mer vill du åstadkomma? Hjälp att tänka långt och stort.

Det här ingår

15 individuella mentorsamtal à 60 min

E-mailcoaching mellan samtalen

Möjlighet till individuell anpassning av fokus och upplägg

Inspelat videomaterial varje vecka med teori, inspiration och guiding till övningsmaterialet

Fördjupningsmaterial till varje modul - t.ex. ljudspår med inspiration, meditationer eller reflektionsfrågor

Digital workbook med övningar och reflektionsuppgifter

Morgonpepp på mail varje dag.

 

49 900 kr inkl. moms

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal

Är du intresserad av att boka något av våra program? Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal med mig på video, c:a 30 minuter.

IMG_7337.jpeg

FAQ

Vanliga frågor

01

Är allt online?

Du kan välja om du vill ha dina coachingsamtal på video eller telefon, eller om du vill komma hit till gården för dina samtal.
Vill du möta djuren så fungerar det också både på videosamtal och förstås här på gården.
Varje vecka kommer nytt inspelat videomaterial att ta del av i kursportalen.
Till detta finns en digital workbook med övningar och reflektionsfrågor. Du laddar enkelt ned workbooken från kursportalen.

02

Hur mycket tid tar det?

Planera för cirka 1,5 timme varje vecka för att se videos och göra övningar och reflektioner och ta del av fördjupningsmaterialet

Varje coachingsamtal tar 60 minuter. Vi planerar tillsammans in de femton samtalen på tider i intervallet 06:00-16:00 på vardagar.

Utöver det väljer du själv hur mycket tid du vill lägga för att aktivt ta dig fram mot dina mål.

03

Får jag möta djuren och hur går det till?

Ja självklart! För dig som vill finns alla möjligheter till en nära djurkontakt med hästarna och getterna hos oss,  under hela ditt program. Läs mer här

04

Kan jag ha semester mitt i programmet?

Det kan du, även om jag rekommenderar att göra programmet i ett enda flow. Meddela vid programmets uppstart vilka veckor du vill ha uppehåll så planerar vi in det.

bottom of page