Fakta & villkor

Korta fakta

Winterhaven Coaching AB har sitt säte i Hudiksvalls Kommun, Gävleborg.
Org.nr 559218-0995
E-post: ida@winterhavencoaching.se
Adress: Håknorrbo 73, 824 72 Delsbo
Telefon: 070-220 77 98

Winterhaven Gård har sitt säte i Hudiksvalls Kommun, Gävleborg
E-post: ida@winterhavengard.se
Adress: Håknorrbo 75, 824 72 Delsbo
Telefon: 070-220 77 98

Villkor

Priser: Alla våra priser på hemsidan är inklusive moms.

Bokning: Skicka en förfrågning via boknings-knapparna på webbsidan, eller skicka epost till ida@winterhavencoaching.se. Ange gärna önskemål om dag och tid för din upplevelse så återkommer vi till dig för bekräftelse. Din bokning är bindande när betalning är erlagd.

För att boka en upplevelse hos oss behöver du ha fyllt 18 år.
Tyvärr kan vi inte ta emot några husdjur som gäster på grund av de övriga djuren på gården.

Alla våra upplevelser är rökfria och alkoholfria. Det är inte tillåtet att röka på vår gård, det är inte heller tillåtet att ta med egen alkohol eller andra droger.

Betalning: Din bokning är bindande när betalning är erlagd. Om du bokar både upplevelse och övernattning kommer du att behöva göra två inbetalningar. En till Winterhaven Coaching AB för upplevelsen, och en till Winterhaven Gård för övernattningen. Detta framgår av din bekräftelse. Betalning skall vara Winterhaven Coaching AB och i förekommande fall Winterhaven Gård tillhanda enligt vad som specificeras i bekräftelsen. Du kan betala via swish eller bankgiro, uppgifter för detta får du i ditt bekräftelsemail. Tänk på att bankgiro-betalningar kan ta några dagar innan de når fram.  

Avbokning: Avbokning av heldag eller tvådagarsupplevelse behöver ske senast 7 dagar innan avtalad tid. I sådana fall återbetalas hela beloppet. Om avbokning ej gjorts innan dess återbetalas 50% av priset. Om du har blivit sjuk eller skadad och har läkarintyg på detta så debiteras du självklart ingenting, oavsett när i tid avbokningen uppstår.  

Ångerrätt: Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt på dina köp hos oss. Meddela oss per e-post att du ångrar ditt köp innan 14 dagar har förlupit.  

Reklamation: Om du inte blev nöjd med din upplevelse så hör du självklart av dig till oss via e-post så snart som möjligt.  

Försäkring: Allt deltagande i tjänster och upplevelser som vi erbjuder sker på din egen risk.