top of page

I mios fotspår

Möt den innerligt vackra Hälsingenaturen som omger vår gård. 33 hektar skog, sjö, äng och berg där naturen vårdas lika omtänksamt som vi vårdar djuren på gården. Vår gård ligger avskilt, omsluten av skog, berg och sjöar. Under en hel dag kan du kliva utanför tiden och låta tankarna vandra fritt. Djuren på gården guidar dig en djup kontakt med dem och med naturen som du kanske inte upplevt förut.

 

Inspiration, helt nya tankar och insikter och nya perspektiv på livet

- möt djur och natur på ett nytt sätt.

 

Upptäck vad det innebär att vara människa som del av naturen

- istället för att vara gäst i den. 

Vår Mio-dag är en tolkning av de kunskaper Ida fått i grundutbildningen hos Emelie Cajsdotter. Tillsammans med hästar och getter och naturen omkring gården fortsätter vi att studera vad det innebär att leva på så jämlika villkor med djuren och naturen som möjligt. 

Vi tar emot grupper på 2 - 10 personer.

Självklart anpassar vi er vistelse till era fysiska förutsättningar och önskemål. 

UPPLEV NATUREN PÅ ETT NYTT SÄTT

Vi guidar dig genom hela din vistelse. Det finns tid för samtal, meditation, skogsbad och funderingar om livets stora och små frågor. Eller så går vi helt i tystnad. Var du befinner dig just nu i livet är utgångspunkten.

Utmana dina föreställningar om vad som är möjligt och prova att ta kontakt med träd, buskar, gräs och stenar. Vad vill de säga dig? Vad händer med oss som människor när vi öppnar upp för möten med andra arter än människan?

 

MÖTEN MED DJUREN

Här strövar sex hästar och åtta getter fritt på stora marker. Att möta djur som inte har några förväntningar på sig, inga krav eller prestationsbehov är något helt annat än att möta uppstallade djur, eller djur som hålls i små hagar.

 

Våra djurmöten är mycket uppskattade, både av våra gäster och av våra djur. De väljer själva om de vill delta, och det skapar en unik känsla av förtroende och tillit. 

De djur som vill deltar i planeringen av varje Mio-dag, och deras budskap ger ofta helt unika insikter i vad som är möjligt för oss människor.

VAD INGÅR

Måltider

I vår Mio-dag ingår fika i form av kaffe, te, mjölk och kaka, samt lunch. Lunchen består av enkel utemat över öppen eld. Meddela allergier till oss i förväg!

Vår tanke är att ge både kropp och själ andrum, så din vistelse hos oss är alkoholfri, rökfri och drogfri.

BOKA DITT BESÖK

Heldag, 1 990 kr per person

Vi tar emot grupper om 2-10 personer

Pris inklusive moms

10% av intäkterna från våra Mio-dagar skänker vi till www.miothewayofcompassion.com

PRAKTISK INFORMATION

Väder

Medtag kläder som tål väder och vind och skor som tål väta och lera!

Vad händer om det är riktigt dåligt väder? Gårdshuset Mormors erbjuder både ett mysigt kök och ett stort uterum där vi kan söka skydd om regn eller snö skulle börja ösa ned.

Skulle det vara -15 eller kallare så erbjuder vi gratis avbokning. Självklart är ni ändå välkomna om ni vill, men då blir huvuddelen av vistelsen inomhus.

Deltagande

Allt deltagande sker på egen risk. Det är förstås viktigt att du följer våra anvisningar i mötena med djuren. Det är inte möjligt att besöka djuren i hagarna på egen hand.

När ni bokar in er som grupp hos oss så har vi inga andra samtidiga gäster.

När du bokar in dig på ett av våra annonserade datum kan du få sällskap av fler deltagare. Max antal är 10 personer.

Vi har en åldersgräns på 16 år för deltagande i våra upplevelser.

Bokning, om- och avbokning

Klicka på knappen "Boka här" nedan, och skriv sedan ett par rader om vad du vill boka och för hur många personer, samt önskat datum.

Vi återkommer inom 24 timmar. Titta i din spam-folder om du inte ser något svar.

Din bokning bekräftas genom din förskottsbetalning. 

Avbokning utan kostnad är möjlig till och med sju dagar innan ankomst. Senare avbokning debiteras med 50% av kostnaden, alternativt ombokas till nytt datum utan avbokningsmöjlighet.

 

Om du blir akut sjuk kan du naturligtvis avboka utan kostnad mot uppvisande av läkarintyg.

Läs mer i våra Fakta & Villkor

BOKA MIO-DAG

Heldag, 1 990 kr per person

Vi tar emot grupper om 2-10 personer

Pris inklusive moms.

10% av intäkterna från våra Mio-dagar skänker vi till www.miothewayofcompassion.com

ur vår gästbok...

"Fantastisk dag. Kom hit med inre låsning och stress. Jag åker hem med ett lugn, nyckar till att låsa upp låsningar och enorm tacksamhet och livslust! Tack och kärlek!"
"Du och djuren har gett så underbara insikter och gott mottagande. Jag har kommit mig själv närmare och det ska jag ta tillvara. "
"Jag vill tacka er alla vackra och kärleksfulla djur... ni har hjälpt mig hitta mitt hjärta. Tack för att ni finns. All kärlek till er."
bottom of page