top of page

naturupplevelser

Möt den innerligt vackra Hälsingenaturen som omger vår gård. 33 hektar skog, sjö, äng och berg där naturen vårdas lika omtänksamt som vi vårdar djuren på gården. Vår gård ligger avskilt, omsluten av skog, berg och sjöar. Här kan du kliva utanför tiden och låta tankarna vandra fritt. Vi guidar dig en djup kontakt med naturen och djuren omkring dig.

 

Vi vågar säga att naturupplevelserna hos oss skapar unika förutsättningar för inspiration, helt nya tankar och insikter och nya perspektiv på livet. Ge dig själv möjligheten att möta djur och natur på ett nytt sätt.

Självklart anpassar vi din vistelse till dina fysiska förutsättningar och önskemål. Om du så önskar kan vi också integrera samtal och healing i din upplevelse - helt beroende på vad du vill och behöver. 

Alla besök hos oss är enskilda. Du kan komma själv eller tillsammans med en vän eller partner.

Gruppbokningar på förfrågan.

Boka till våra introduktionspriser hela 2023!

UPPLEV NATUREN PÅ ETT NYTT SÄTT

Vi guidar dig genom hela din vistelse. Det finns tid för samtal, meditation, skogsbad och funderingar om livets stora och små frågor. Eller så går vi helt i tystnad. Dina önskemål och dina behov är utgångspunkten.

Utmana dina föreställningar om vad som är möjligt och prova att ta kontakt med träd, buskar, gräs och stenar. Vad vill de säga dig? Ida är utbildad hos Emelie Cajsdotter och delar gärna med sig av sina erfarenheter och sitt kunnande. Vad händer med oss som människor när vi öppnar upp för möten med andra arter än människan?

 

MÖTEN MED DJUREN

För dig som vill finns även möjligheten att inkludera möten med djuren hos oss. Här strövar sex hästar och nio getter fritt på stora marker. Att möta djur som inte har några förväntningar på sig, inga krav eller prestationsbehov är något helt annat än att möta uppstallade djur, eller djur som hålls i små hagar.

 

Våra djurmöten är mycket uppskattade, både av våra gäster och av våra djur. De väljer själva om de vill delta, och det skapar en unik känsla av förtroende och tillit.

ÖVERNATTNING

Våra naturupplevelser kan bokas som heldag eller två dagar med övernattning. Sov bekvämt i en skön säng i vårt gårdshus Mormors, eller våga dig på ett äventyr i form av övernattning under stjärnorna. Du sover tryggt på renfällar i våra hammockar med myggnät. Det enda du behöver ta med dig är en varm sovsäck.

 

Gården finns inom promenadavstånd, men upplevelsen är att det bara är du och stjärnhimlen. Om du vill känna att du inte är ensam så övernattar vi också utomhus i närheten av din lägerplats.

BOKA DITT BESÖK

Heldag - 950 kr per person inkl. lunch

(ord. 1 990 kr)

 

Två dagar med övernattning  - 2 050 kr  per person

inkl. lunch, middag dag 1, frukost och lunch dag 2

(ord. 3 590 kr)

bottom of page