top of page

Våga skapa ditt drömliv

När vi är mitt inne i ekorrhjulet kan det kännas som att valen är få och måstena många. Men om vi zoomar ut, om vi lyfter blicken och får perspektiv på tillvaron, då ser vi att vi lever i en värld av oändliga möjligheter!


Men att fatta beslut och att göra val, det kostar energi. Det är därför det är lätt att när ekorrhjulet snurrar snabbare, då rutar vi in det ännu mer. För att få en upplevd känsla av kontroll och trygghet. Och sen vaknar vi en dag och upplever det nästan som att vi sitter fast. Som att vi släppt ifrån oss all makt över vårt liv och vår vardag.


Det är då det är så bra att zooma ut en stund. Sätta sig i favoritfåtöljen med en kopp kaffe och ta ett stort blankt papper. Och så börjar man skriva ned, eller rita bilder, vad man egentligen skulle vilja göra med sina dagar. Om det inte fanns några måsten, inga "borde", inga "skulle ha…."


Här tar det stopp ibland. Det kan kännas som att man inte vågar se sitt drömliv . För att det man egentligen vill ligger så långt bort från nuläget, att man är rädd att man får svindel om man börjar titta efter. Som att man inte kommer att stå ut med nuläget om man tillåter sig att verkligen se efter hur man skulle vilja ha det. Egentligen.


Så här måste man vara modig. Ja, modig. Vi är alla så mycket starkare än vi tror, och att våga lyssna in i vårt eget hjärta är så viktigt.


Lyssna på det här poddavsnittet för mer inspiration!Våga skapa det drömliv du innerst inne vill ha
Vad är ditt drömliv?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page