top of page

vad är framgång för dig?

Vad betyder framgång för dig? Det är en viktig fråga att fundera på när du vill förverkliga din dröm - oavsett om det är att hitta drömjobbet, drömhemmet eller drömpartnern.

 

Vilka känslor väcker ordet framgång hos dig? Är det något du vill ha, något du längtar efter, något du avstår eller något du önskat dig men inte fått?

 

Någon blir glad, någon blir stressad. Någon känner irritation, någon känner sorg och någon blir alldeles glädjestrålande inspirerad.

 

Ordet “framgång” är ett laddat ord för de allra flesta av oss - och det gör större skillnad än man tror vilka ord och känslor som vi väljer att associera med framgång.

 

Skriv ned vilka ord du associerar med framgång. Skriv de positiva orden i en kolumn och de negativa på andra sidan. Vilken sida får flest ord? Titta på de negativa orden, kan du se var de kommer ifrån?

 

Negativa associationer har ofta lagrats i vårt undermedvetna när vi var små. Vi har sparat minnesbilder från när vänner och familj pratat om framgång eller brist på framgång i olika sammanhang. Och så har vår hjärna etablerat dem som “sanningar” utan att vi egentligen är riktigt medvetna om det. Men…

 

…vill du verkligen låta din hjärna associera framgång med ett enda negativt ord?

 

Vi föreslår att du släpper alla negativa associationer med framgång :-) Läs mer i det här inlägget om hur man gör rent praktiskt: Våra begränsande övertygelser


Tillåt dig själv att känna att du är värd precis alla framgångar du önskar dig och lite till, och att omvärlden kommer att glädjas med dig. Det gör skillnad!Vad är framgång för dig?
Utsikt hemifrån oss

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page