top of page

Vem är du i ditt drömliv?

Vem är du när du har uppnått din dröm, när du nått ditt drömliv? Vad är skillnaden jämfört med nu?


När du hittar den känslan så blir det lättare att låta din dröm växa. Tänk så här. Om du vill byta jobb, från att jobba med väldigt analytiska saker till att driva din egen inredningsbutik, då blir det en helt annan känsla i ditt nya jobb. Antagligen är det en av orsakerna till din dröm. Känslan. Och då är det dags att sätta ord på den känslan. Och bilder. Vad har du för kläder på dig när du går omkring i butiken? Vilka sorts skor? Hur är ditt hår? Vilken känsla utstrålar du när det kommer in en kund i butiken? Hur låter din röst? Hur är din hållning?


Och sen kan du expandera tanken. Hur känner du när du vaknar på morgonen? När du går till jobbet? Vad och var äter du lunch? Vilka människor träffar du under dagen och hur känns det? Hur känns det när du kommer hem från jobbet?


Och sen ställer du ännu djupare frågor. Hur beskriver jag mig själv när jag har min butik? Hur beskriver andra människor mig? Vilka är mina finaste egenskaper, som jag är mest stolt över?


Känner du hur drömmen genast har blivit mer levande? Och hur du själv plötsligt är del av drömmen?


En av de viktigaste sakerna för att lyckas med sina drömmar är faktiskt att lyfta in sig själv i drömmen. Ofta ser vi drömmen framför oss, som att vi står utanför och tittar på den. Men vi behöver kliva in i drömmen och känna den. Känna den i varje cell av vår kropp, hur verklig och vacker den är och hur den förändrar oss inifrån och ut.


När vi gör det till en vana att börja känna våra drömmar, då börjar vi också utstråla vår dröm. Andra kan se att det är något annorlunda med oss. Något som kanske är svårt att sätta ord på till en början men man ser att det är något som händer. Vi har satt allting i rörelse och plötsligt är vi faktiskt på väg mot vår dröm. För när vi känner vår dröm i varje del av oss, då börjar våra beteenden som med automatik stödja drömmen.


Nästan omedvetet börjar vi ta steg för steg, göra små saker och stora saker, många handlingar som tillsammans gör att drömmen plötsligt står där framför oss en dag när vi vaknar, och det enda vi behöver göra är att kliva in i den.


Det här är en fantastiskt rolig process. Den är inte alltid spikrak, för det är inte alltid enkelt att bara kliva in i sitt nya jag, medan man befinner sig i sin gamla verklighet. Men det är så värt det :-)


Lyssna på det här poddavsnittet för mer inspiration!


En underbart drömmig kväll på gården
Drömliv

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page