top of page

COACHING & MENTAL TRÄNING

90 DAGAR FÖR FRAMGÅNG

5O8A1422kopiera2.jpg
5O8A1460kopiera2-2.jpg

90 dagar för framgång

Dags att lyfta dig till nästa nivå! Vårt 90-dagars coachingprogram för ett framgångsrikare liv är utformat för dig som är redo att ta ett rejält kliv framåt.

DET HÄR ÄR FÖR DIG SOM:

Är SÅ redo för ett nytt steg i din karriär...

....ELLER....

Verkligen vill byta yrkesbana till något annat, men hur?

...ELLER...

Egentligen inte vill byta jobb men som vill få ut ett mycket bättre resultat av det du gör och en mycket härligare upplevelse av tillvaron

...DESSUTOM...

...vill du ha mer glädje och energi i vardagen och hitta känslan av att du äntligen gör rätt saker i ditt liv.

Känner du igen dig?

Då har du kommit rätt!

Välkommen!

Bild 2024-05-24 kl. 17.01.jpeg

Resultatet

Efter 90 dagar med en helhjärtad satsning från din sida så har du:
- Konkreta, mätbara framsteg mot dina mål. 
- Ett starkt mindset för framgång (tankar, bilder, känslor)
- Förmåga att maximera dina styrkor
- Förmåga att vända motgång till möjlighet
- Ökad stresstålighet och verktyg för hållbar framgång
- Självbild för framgång

Anna /Uppsala

"Att starta min förändringsprocess kändes svårt och lite ogreppbart. Jag hade tänkt på det under ett par år men aldrig vetat hur jag kunde resonera kring det. 

Hur identifierar jag mina utvecklingsmöjligheter och hur hittar jag min kraft att starta processen. Var börjar jag? 

 

Med stöd av coaching kunde jag lättare identifiera mina egentliga behov, mål och drömmar. Jag fick hjälp att synliggöra och medvetandegöra delar som var betydande och ytterst avgörande för just min process. Den delen hade jag själv aldrig hittat på det sätt som var nödvändigt för att få mej att ta steget ut ur trygghetsbubblan. 🙏🏼"

Linda /Enköping

"Ida är en otroligt genuin person med mycket kunskap som hon använder på ett fint men ändå utmanande sätt. Hon vet vilka frågor hon ska ställa för att maximera den förändringsprocess coaching faktiskt är. 
 
Coaching med Ida öppnade dörrar hos mig som sedan länge varit stängda. Utan henne hade jag inte utvecklats på det sätt som jag nu har. Jag är så glad och tacksam över att ha fått möjlighet att bli coachad av Ida och rekommenderar henne starkt till andra som behöver stöttning för att bli sitt bästa jag."
5O8A1794kopiera.jpg

Hur går det till?

Programmets upplägg

Programmet bygger på det bästa av mental träning och coaching.

 

8 individuella coachingsamtal kombineras med 12 moduler av videomaterial och reflektionsövningar.

I coachingsamtalen får du hjälp att fokusera på dina mål, hjälp att reda ut svåra frågor, se nya perspektiv och förstås massor med pepp och inspiration.

Modulerna har olika fokus - t.ex. "Vinnande mindset",  "Begränsande övertygelser", "Framgångsrika vanor". Du får tillgång till en ny modul varje måndag.

Till varje modul finns en digital workbook med övningar och reflektionsuppgifter.

Varje morgon under programmet kommer ett kort morgon-pepp-mail till din inbox, med något att tänka på under dagen eller veckan.

Coachingsamtal

8 samtal à 60 min

Coachingsamtalen hjälper dig att integrera och tillämpa verktygen i varje modul. Ställ frågor, be om sparring, bollplank, bli utmanad att tänka nytt, längre och större. Coachingsamtalen är de riktiga guldkornen i programmet.

Vi ses på videosamtal, telefon eller här på gården, utifrån vad som passar dig.

Videolektioner

Nya videos till varje modul

Med  varje modul kommer två korta videos som beskriver modeller, metodik och verktyg. De guidar dig vidare till din digitala workbook där du fortsätter med övningar på samma tema.

Morgonpepp

Varje morgon

Ett kort, inspirerande mail landar i din inbox varje morgon och hjälper dig att hålla fokus på dina mål.

Digital Workbook

Reflektion och övningar

Till varje modul laddar du ned ett nytt avsnitt i din digitala workbook. Där hittar du övningar och reflektioner som hjälper dig vidare.

Djurmöten

En valfri möjlighet

För dig som vill kan djurmöten ingå som en del i dina coachingsamtal, på video eller här på gården. 

Läs mer här

Mental träning för framgång

Elitidrottare har länge vetat att det som skiljer en bra idrottare från den som vinner OS-medaljen till stor del handlar om mindset. Våra tankar och känslor har en enorm betydelse för vilket resultat vi uppnår. Att hantera tävlingsnerver och nervositet är bara en liten del av detta. Lika viktigt är att ha kunskap om vilka tankemönster och invanda "sanningar" som du bär omkring på och hur de påverkar vad du tror är möjligt i ditt liv och i olika situationer.

I vårt program "90 dagar för framgång" får du verktygen och teknikerna för att skapa ett vinnande mindset, så att du når den framgång som du vill ha i ditt liv.

Några exempel på mental träning i programmet

Hur bra kan du bli?

Även om du spontant svarar "hur bra som helst" på den frågan så är det inte säkert att ditt undermedvetna håller med. Vi bär med oss övertygelser från liten ålder om vad som är möjligt för oss, baserat på de intryck du fick av din omgivning som barn. I det här programmet får du hjälp att identifiera och släppa gamla "sanningar" som håller dig tillbaka

Dina mentala filter

Har du sett videoklippet där du uppmanas att fokusera på bollen i en basketmatch? De flesta av oss missar människan utklädd till gorilla som plötsligt springer in på planen, eftersom all vår hjärnkapacitet går åt till att följa bollen. Vad du väljer att fokusera på i ditt liv och i olika situationer är helt avgörande för dina resultat. I programmet får du verktyg att arbeta med detta.

Bilden av dig själv

Framgång börjar med att du ser dig själv som en framgångsrik person. Din bild av dig själv som riktigt lyckad behöver vara kristallklar i ditt sinne. I programmet får du skapa och etablera den bilden av dig själv, inombords - så att det också är det du utstrålar till din omgivning.

Och mycket mer....

Varje modul innehåller verktyg och tekniker för att träna ditt mindset på det område som modulen handlar om. När du gått igenom hela programmet har du lagt en solid grund för ett vinnande mindset.

De 12 modulerna

Programmet innehåller en modul per vecka. Varje modul har ett eget fokus, och du får tillgång till en ny modul varje vecka i kursportalen. 

01

Framgång och dina drömmar

Definiera din dröm och dina mål. Bli superklar över vad framgång är för dig. Vad är det du söker? Vem är du i din dröm, när du är ditt allra bästa jag?

02

Mål och Plan

Omvandla dina drömmar till långsiktiga mål och till mål för dessa 90 dagar. Skapa en plan för hur du ska nå dit och börja gå framåt! Lär dig identifiera dina framgångsfaktorer och risker. Hur hantera distraktioner och personer som uttrycker tvivel? 

03

360-gradersperspektivet på framgång

Vi tittar på din tillvaro ur olika perspektiv som karriär, hälsa, familj m.m. Vilka områden i ditt liv behöver stärkas för att du ska lyckas? Och vilka inspirationskällor behöver du? Behöver du mer kunskap på något område?

04

Ett vinnande mindset

Bygg ett framgångsrikt och vinnande mindset som hjälper dig att ta tillvara möjligheter och komma runt hinder och motgångar. Praktiska övningar med samma typ av mental träning som elitidrottare och topp-presterande chefer och specialister världen över använder.

05

Släpp alla begränsningar

Hjälp att identifiera vilka tankar och känslor som begränsar vad du kan uppnå. Vilka rädslor håller dig tillbaka? Och vad är istället vinnande tankar och känslor?

06

Framgångsrika vanor

Vilka vanor behöver du släppa för att bli riktigt framgångsrik? Vilka nya vanor behöver du skapa? Här får du verktygen för att förändra inrutade vanor och skapa nya.

07

Tillit och Tacksamhet

På vilket sätt hjälper tillit och tacksamhet dig till framgång? Vi går igenom grunderna och verktygen.

08

Självkänsla och Självvärde

Lyft din självbild och din självkänsla till en riktigt framgångsrik nivå. Gå på djupet och identifiera gamla sanningar om dig själv som kanske aldrig varit sanna. Hitta essensen av ditt framgångsrika jag.

09

Framgångsteamet

Vilka människor omkring dig inspireras du av? I vilka miljöer mår du och presterar du som bäst? Vi går igenom vikten av en inspirerande omgivning, både i form av människor och fysiska miljöer.

10

Din framgångsstory

Få insikt om hur din inre berättelse om ditt liv ser ut. Hjälp att formulera om din inre berättelse utifrån de starka punkterna och skapa grunden för ditt framgångsrika jag.

11

Hållbar framgång

Hur skapar du hållbar framgång? Inventering av vad som ger energi och vad som tar energi. Verktyg för stresshantering och hur du fyller på med energi.

12

Expandera

Nu är det dags att förankra dina framgångar och titta framåt. Vad är nu möjligt, vad mer vill du åstadkomma? Hjälp att tänka långt och stort.

Det här ingår

8 individuella coachingsamtal à 60 min 

Inspelat videomaterial varje vecka med teori, inspiration och guiding till övningsmaterialet

Digital workbook med övningar och reflektionsuppgifter

Morgonpepp på mail varje dag.

 

24 900 kr inkl. moms

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal

Är du intresserad av att boka något av våra program? Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal med mig på video, c:a 30 minuter.

5O8A1267kopiera.jpg

FAQ

Vanliga frågor

01

Är allt online?

Du kan välja om du vill ha dina coachingsamtal på video eller telefon, eller om du vill komma hit till gården för dina samtal.
Vill du möta djuren så fungerar det också både på videosamtal och förstås här på gården.
Varje vecka kommer nytt inspelat videomaterial att ta del av i kursportalen.
Till detta finns en digital workbook med övningar och reflektionsfrågor. Du laddar enkelt ned workbooken från kursportalen.

03

Får jag möta djuren och hur går det till?

Ja självklart! För dig som vill finns alla möjligheter till en nära djurkontakt med hästarna och getterna hos oss,  under hela ditt program. Läs mer här

02

Hur mycket tid tar det?

Planera för cirka 2 timmar varje vecka för att se videos och göra övningar och reflektioner.

Varje coachingsamtal tar 60 minuter. Vi planerar tillsammans in de åtta samtalen på tider i intervallet 06:00-16:00 på vardagar.

Utöver det väljer du själv hur mycket tid du vill lägga för att aktivt ta dig fram mot dina mål.

04

Kan jag ha semester mitt i programmet?

Det kan du, även om jag rekommenderar att göra programmet i ett enda flow. Meddela vid programmets uppstart vilka veckor du vill ha uppehåll så planerar vi in det.

bottom of page