top of page

MÖT DJUREN HOS OSS

Unika upplevelser med hästar och getter

Emelie
Coaching- och mentorsamtal med djuren

Vi ser ofta snabba och djupa insikter i coaching- och mentorsamtalen ute i hagen. Faktiskt kan det också ge fina resultat på videosamtal när du inte har möjlighet att komma till oss.

Säg till när du bokar ditt program hos oss att du är intresserad av djurens hjälp så inkluderar vi det i dina samtal, utan extra kostnad.

Djurmöten i våra retreater

När du bokar ett privat retreat hos oss så är djurmötena en självklar del i programmet - om du vill förstås. Läs mer

Djurmöten som stöd vid återhämtning

När du bokar vårt program Tillbaka till Framgången så finns möjlighet att få hjälp av djurmöten. Här kan vi använda oss av mindfulness-övningar av olika slag tillsammans med djuren, eller helt enkelt bara umgås med djuren.

 

Återhämtningsprogrammet skräddarsys utifrån dina behov så berätta att du vill inkludera djurmöten när du kontaktar oss.

Helt nya perspektiv

Djuren reflekterar ofta det vi inte ser om oss själva och våra tankar och känslor. Ida är speciellt utbildad på att kombinera coaching med djurmöten, något som länge varit populärt i USA.

 

Våra kunder beskriver ofta att oväntade och fantastiska insikter uppstått efter ett möte med gårdens hästar eller getter.

Vi människor har också mycket att lära av djurens förhållningssätt. De dömer inte och de har inga förutfattade meningar. Status och prestige är obekanta begrepp för dem och de bryr sig varken om makt, pengar eller status.

Däremot spelar det roll om du vågar visa hela dig själv i mötet med djuren. Ofta bär vi på olika fasader som ett omedvetet skydd i sociala sammanhang. Djuren å andra sidan är intresserade vem du är på insidan. 

Sarakhà

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal

Är du intresserad av att boka något av våra program? Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal med mig på video, c:a 30 minuter.

Vårt team

Vi har världens bästa samarbetspartners här ute på gården. Tio hästar och åtta getter som mer än gärna blandar sig i både samtal och övningar :-) Många har blivit förvånade över vilka nya perspektiv som kontakten med djuren ger. 

Här nedanför presenterar vi några av djuren hos oss.

bottom of page