top of page

RETREAT PÅ GÅRDEN

5O8A1422kopiera2.jpg
5O8A1455kopiera-2.jpg

Framgångsretreat

För dig som deltar i något av våra program så erbjuder vi möjligheten att boka ditt eget retreat på vår hästgård utanför Järvsö i Hälsingland. En helg där allt handlar om dina framgångsdrömmar, vad som håller dig tillbaka och hur du kommer framåt.

Hästarna och getterna på gården deltar gärna i samtalen och bidrar ofta med helt nya perspektiv. Vi spenderar så mycket tid som möjligt ute i hagarna och den otroligt vackra naturen som omger gården.

Allt fokus på din framgång

Ida i samtal med hästarna
Program

 

Kom på egen hand eller tillsammans med din livspartner, vän, affärspartner eller kollega. Ditt sällskap får möjlighet att delta i coachingen och arbeta med egna mål och drömmar. Vi pratar också om hur ni gemensamt kan stötta varandra i era framgångsresor. Vill du komma själv går det förstås precis lika bra.

Lördag 13:00 - 17:00 plus tid för enkel, gemensam middag

Söndag 08:00 -11:30

Fika ingår både för- och eftermiddag, samt för er som övernattar även enkel frukost.

Pris, inklusive övernattning: 5 900 kr inkl. moms

Pris utan övernattning: 5 100 kr inkl. moms

Pris för medföljande person: 4 100 kr inkl. moms med eller utan övernattning.

Övernattning

Vi erbjuder ett enkelt men trivsamt boende i vårt gårdshus "Mormors". Vi har två mysiga dubbelrum med gemensam dusch och toalett. Vill ni hellre bo på annan plats under er vistelse så tipsar vi gärna om olika boendealternativ i Järvsö, 25 minuter med bil från oss.

Middagsalternativ

Välj bland olika alternativ för middag på kvällen, där vi tillsammans reflekterar över dagen och de insikter som hittills landat.

Middag ör er som övernattar:

- Middagscatering till gården från Farmhouse Delsbo till självkostnadspris - vi stämmer av meny med er i förväg. Om vädret är fint kan vi äta utomhus framför öppen eld.

- Middagsutflykt till Avholmsberget eller Järvsö Lanthandel. Ni står själva för er del av middagskostnaden.

Middag för er som övernattar på annan plats:

- Middagsutflykt på Avholmsberget eller Järvsö Lanthandel, eller på restaurang i anslutning till ert boende. Ni står själva för er del av middagskostnaden.

bottom of page