top of page

COACHING & MENTAL TRÄNING

Våra program

Ta fram din fulla potential och nå de mål och den framgång du drömmer om, med våra coaching- och mentorprogram. Välj mellan 90 och 180 dagar - en satsning som blir grunden för din livslånga framgångsresa.

Winterhaven Gård

90 DAGAR FÖR FRAMGÅNG

Är du redo att ta dig till nästa nivå? Vårt 90-dagars coachingprogram för ett framgångsrikare liv är utformat för att hjälpa dig att ta ett rejält kliv framåt.

Winterhaven Gård

180 DAGAR FÖR FRAMGÅNG

Har du en stor dröm och en hög ambition? Vårt 180-dagars mentorprogram är en riktig transformationsresa för framgång. Här får du hjälp att ta ett helhetsgrepp på din tillvaro - för när målen är stora så måste alla delar i livet fungera tillsammans.

Winterhaven Gård

TILLBAKA TILL FRAMGÅNGEN

Tog det plötsligt tvärstopp? Slog stressfällan igen så att du blev tvungen att ta en paus? Du är inte ensam. Det som är avgörande är att du får hjälp att återhämta dig.

5O8A1422kopiera2.jpg
Hästar i hage

Framgångsretreat

För dig som deltar i något av våra program så erbjuder vi möjligheten att boka ditt eget retreat på vår hästgård utanför Järvsö i Hälsingland. En helg där allt handlar om dina framgångsdrömmar, vad som håller dig tillbaka och hur du kommer framåt.

Företagsevent

Till oss kommer du med din ledningsgrupp eller arbetsgrupp för en inspirerande hel- eller halvdag ute i naturen. Föreläsningar och övningar om hur du bygger ett vinnande mindset på individ-och gruppnivå, vackra djurmöten och lunch tillagad över öppen eld.

Betande hästar på Winterhaven Gård

HALVDAG

En halvdag för dig och din ledningsgrupp ute hos oss på gården. Föreläsningar och övningar på temat framgång och vinnande mindset.

Getter i solnedgång på Winterhaven Gård

HELDAG

Vi skräddarsyr upplägget utifrån era utmaningar. Grupputveckling? Självledarskap?

Inspiration för ledningsgruppen?

Middag över öppen eld på Winterhaven Gård

KICK-OFF

Ni har idéerna, vi har inspirationen och motivationen. Tillsammans skapar vi en riktig energiboost till dig och ditt team

bottom of page