top of page

välkommen till oss

Varmt välkommen till oss! Vi är så glada att du hittat hit. Här bor vi, Ida och Johan Winterhaven, tillsammans med sex hästar, åtta getter, tre katter och två hundar.

Vår stora passion är att hjälpa människor att våga följa sina drömmar och leva livet fullt ut.

 

Här på gården erbjuder vi dig en unik möjlighet att möta dina drömmar tillsammans med oss, med djuren på gården och alldeles fantastisk natur.

 

Ida är licensierad Mental tränare och livscoach. Johan har mångårig ledarutbildning från Flygvapnet. Tillsammans har vi en innehållsrik verktygslåda som hjälper dig att nå dit du vill.

 

Välkommen!

Ida & Johan

OM GÅRDEN

Gården har funnits i Idas släkt sedan mitten på 1800-talet. Generation efter generation har förvaltat och utvecklat gården till den underbara pärla den är idag. Byggnaderna består av en mangårdsbyggnad som på klassiskt hälsingevis är ihopbyggd med fäx och loge (ladugård med höskulle).

 

I vinkel med mangårdsbyggnaden står ett gårdshus, Mormors. Här finns två mysiga dubbelrum, toalett med dusch, kök och vardagsrum för våra övernattande gäster.

 

Gården omges av betesmark, skog, berg och sjö. Här betar hästar och getter ända in på knuten. Tranorna har besökt oss hela sommaren och i sjön har ett svanpar häckat. Hos oss är naturen och djuren det viktigaste vi har. Välkommen hit att dela upplevelsen av att vara mitt i naturen med oss.

 

Tacksam från djupet av mitt hjärta för dessa fina dagar hos er. En fantastisk plats, människor och djur. Jag bär med mig så mycket härifrån. Tack.
"Hjärtinnerligt tack Ida, Johan och djuren för dessa magiska dagar".
"Jag vill tacka dig fina Ida och dig fina Johan, för att ni finns och öppnar era hjärtan. Så uppskattat och kärleksfullt. Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta för att hämta i de situationer som kräver det."
bottom of page