top of page
Detalj

välkommen till oss

Varmt välkommen till oss! Vi är så glada att du hittat hit. Här bor vi, Ida och Johan Winterhaven, tillsammans med sex hästar, åtta getter, tre katter och två hundar.

 

Ida är licensierad Mental tränare och livscoach. Johan har mångårig ledarutbildning från Flygvapnet. Tillsammans har vi en innehållsrik verktygslåda som hjälper dig att nå dit du vill.

 

Välkommen!

Ida & Johan

MER OM IDA

Ida är utbildad coach (Akademi Coachstjärnan) och Mental Tränare (Unestål Education).

 

 Sedan 2019 hjälper hon människor att förverkliga sina drömmar.

Bland tidigare erfarenheter finns:

Sr Development Director på EA,

Stockholm & Los Angeles - utveckling av framtidens dataspel

Flygingenjör i Försvarsmaktens Helikopterflottilj

Portföljledare på Swedavias investeringsfunktion

Ida är också utbildad i NLP (ja, orden du väljer har betydelse för hur din hjärna fungerar!), medialitet och astrologi (för att det var så roligt :-), MBA i kortform samt måååånga kurser i självledarskap (mental träning är 100% att leda sig själv...).

 

MER OM JOHAN

Johan har tjugo års erfarenhet som yrkesofficer i Flygvapnet.

Bland tidigare erfarenheter märks:

Tjänstgöring på Flygstaben 

 

Besättningsman och tekniker på tunga helikoptersystem

Omfattande ledarskapsutbildningar.

MBA i kortform

Johan vet vad som krävs för att lyckas i situationer som kräver maximalt av ditt fokus och förmåga, och delar gärna med sig av sitt kunnande och sin erfarenhet.

OM GÅRDEN

Gården har funnits i Idas släkt sedan mitten på 1800-talet. Generation efter generation har förvaltat och utvecklat gården till den underbara pärla den är idag. Byggnaderna består av en mangårdsbyggnad som på klassiskt hälsingevis är ihopbyggd med fäx och loge (ladugård med höskulle).

 

I vinkel med mangårdsbyggnaden står ett gårdshus, Mormors. Här finns två mysiga dubbelrum, toalett med dusch, kök och vardagsrum för våra övernattande gäster.

 

Gården omges av betesmark, skog, berg och sjö. Här betar hästar och getter ända in på knuten. Tranorna har besökt oss hela sommaren och i sjön har ett svanpar häckat. Hos oss är naturen och djuren det viktigaste vi har. Välkommen hit att dela upplevelsen av att vara mitt i naturen med oss.

 

Detalj
Detalj
Tacksam från djupet av mitt hjärta för dessa fina dagar hos er. En fantastisk plats, människor och djur. Jag bär med mig så mycket härifrån. Tack.
Detalj
Detalj
"Hjärtinnerligt tack Ida, Johan och djuren för dessa magiska dagar".
Detalj
Detalj
"Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta för att hämta i de situationer som kräver det."
Detalj
bottom of page